Vallaskogen Linköping

Vallaskogen Linköping
Foto: Anders Pihl @creativeamor

söndag 13 oktober 2013

Skön helg och trollsk stämning

Ännu en helg lider mot sitt slut. En riktig fixarhelg. Ledigheten inleddes med långpromenad i höstsolen med kameran i högsta hugg. Hittade en lite oas bakom Lambohovs säteri, en damm med en liten bro som jag aldrig sett fast vi bott i området i tretton år. Tog några sprakade höstfärgsbilder.

Lördagen innehöll trädgårdsfixande, plocka ner resterande äpplen, kratta lite löv och sedan fortsätta med projekt övervåningen. Plocka, flytta, bära och slänga. Mer yta har vi trollat fram och en målarhörna till mig. Nu tar vi tag i nästa del, yngsta dotterns rum.
Söndagen blev en trevlig promenad i Vidingsjöskogen runt de konstgjorda sjöarna. Dimman låg tät och det var lite av en trollsk stämning vid sjöarna. Fikakorg och lite svampplockning hann vi med tillsammans med bästa vännerna. Här kan ni se lite av de bilder som jag fotade idag.Söndagen avslutades med en personlig matfavorit: Wallenbergare, trattakantareller, skirat smör, ärtor, potatismos och lite lingon. Tillsammans med ett glas rött blev det en god avrundning på en skön helg.
LPHFD söndagen 13:e oktober: Finland med David Shutrick

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar