Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

tisdag 9 juli 2013

Kroatien och Venedig - bildspecial.

Tio dagars fantastiskt avkopplande och skön semester är har nått sitt slut. Nu väntar två veckors jobb och sedan ytterligare tre veckors ledighet. Tio dagar gick fort, som vanligt när man har det bra och trivs. Ett inlägg skrev jag i Venedig sedan klev vi in i radioskuggan, fimpade internet och datatrafik i en vecka. Faktiskt ganska skönt att inte ha tillgång till skärmar och nyheter. Det var bara att slappa vid havet, vid poolen och äta gott.
Kroatien är ett fantastiskt land ur flera avseenden. Naturen är så vacker med det klara vattnet, branta sluttningar, pinjeskogar och pittoreska byar som ibland förfallit på ett vackert sätt. Prisläget är bra, äta ute är ett rent nöje, både smakmässigt och gräver inga djupa hål i plånboken.
Vi hade hyrt ett hus som låg med en vidunderlig utsikt över adriatiska havet och den lilla byn Rabac. Egen pool, en skuggig uteplats, grill och plats för 8 personer. Vi var fyra vuxna och fyra barn och det var perfekt.
Idag blir det en liten bildspecial med några fler bilder än vanligt, håll till godo.
LPHFD tisdagen 9.e juli: Special som jag vill pusha för. Filip Hammars Sommarprogram, en och en halv timme njutningsfull lyssning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar