Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

fredag 28 juni 2013

Venedig och mat

Igår kväll kom vi fram till hotellet efter en mycket smidig transfer mellan Linköping och Venedig - heja KLM. Jag skrev ett långt inlägg som försvann ut i rymden, synd jag tyckte det var bra. Inflygningen över Venedig kan man inte klaga på, vilken strålande utsikt över alla de kända landmärkena. Mäktigt ! Vi installerade oss och hittade en rustik restaurang i närheten. Kalasbra priser, mycket god mat och ett vin som var skickat från gudarna. Kanske tur man inte bor här jämt för att inte bli totalt vinberoende. Middagen rundades av med husets Tiramisu, en kopp espresso och ett glas Limoncello. 
Idag har vi turistat på riktigt. Buss in till Venedig, Vaporetto (lokal båtbuss) och sedan anlände vi San Marcoplatsens folkmyller. Man är ju inte direkt ensam att besöka Venedig. 
Vi letade oss in bland kanaler och gränder, gick i cirklar, hittade nya butiker, gick i fler cirklar, åt dyr lunch, åkte mer båt och tog slutligen bussen hem igen till hotellet. Fantastiska barn hade vi med oss, inte mycket klagande trots att vi nog gått åtskilliga kilometer.
I morgon är det lördag, då ska vi bunkra lite gott vin och god mat innan vi styr kosan mot Kroatien o huset i Rabac.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar