Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

lördag 2 april 2016

Solsveda och drinkar

Mot poolen och stranden. Solskyddsfaktor 50, ändå är vi ganska rödsvedda. Vi gav upp solningen efter lunch. Poolområdet är stort och fräscht. Det ligger bara ett stenkast från stranden så man kan lätt gå mellan. Dock varnar de för stora mängder med en slags maneter, jellyfishes, som tydligen kan brännas ordentligt. Det blev ett dopp i havet som är riktigt varmt därefter höll vi oss i poolen och bubbelpoolen.
Efter lite uppfräschning tog vi en taxi till Lincoln avenue mitt på Miami Beach, ett stort utomhusmall med mängder av restauranger. Vi har haft mycket varmt idag, runt 30 grader och inne på gatorna fläktar det inget så det var jobbigt att gå omkring. Jag upptäckte idag när jag skulle använda ett par nya gympaskor att man glömt att ta bort larmet på skorna.....vi tog med skorna till några butiker för att se om vi kunde få hjälp att ta bort det. Ingen lycka....de rekommenderade att åka tillbaka till affären där vi köpte skorna - i Orlando......skulle inte tro det. Kontentan blev att i princip alla affärer vi besökte så löstes larmet ut.....pinsamt tyckte barnen.
Trots värmen promenerade vi till Ocean Drive och de fina Art Decokvarteren. Här är det liv, rörelse, vräkiga sportbilar och stora drinkar. Klart vi tog en drink, kanske vår dyraste drink någonsin men hur ofta är vi på Ocean Drive ?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar