Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

lördag 3 november 2012

Art Deco och strand

Vi vinkade hejdå till Key West och rattade upp mot Miami, en körning på drygt 3,5 timma. Runt klockan 13 rullade vi in mot Miami downtowns skyline - en mäktig syn. Vi fortsatte över broarna till Mimi Beach och parkerade framför det anrika hotellet Park Central hotel. Kändes häftigt att se området som man sett på bild så många gånger och nu var man här på riktigt. Vi fick vårt rum och körde sedan för att lämna tillbaka vår lyxiga hyrbil som vi haft i två veckor, vi har verkligen åkt kungligt. Vi promenerade tillbaka från 22:a till 6:e gatan i den gassande solen, det har varit drygt 30 grader idag, lunchade lite enkelt för att sedan hinna med ett dopp på den enorma stranden.
Hotellet hade egna stolar på stranden så det vara bara att lägga sig tillrätta och ta ett skönt dopp i det säkert 25 gradiga havet.
Vi har sedan tittat på utsikten från soldäcket på hotellet, ätit en bra middag och fotat mycket på Ocean Drives fantastiska neonbeklädda fasader som pryder art Deco-hotellen. I morgon är sista hela dagen i Florida och vi vuxna kan väl inte påstå att vi längtar hem men barnen börjar sakna sina kompisar. Sista dagen ska ägna åt bad, shopping och kanske ta en liten drink på ocean drive.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar