Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

söndag 27 mars 2016

Från Orlando till Mexicanska golfen

Dags för hotellbyte. Orlando avklarat för denna gången och vi styr kosan mot västkusten. Vi har bestämt oss för att stan till i den lilla staden Celebration - en stad med 7000 invånare skapad av Disney. En idyll som ska symbolisera den perfekta amerikanska drömmen. I sann 50-tals stil med perfekta hus, välansade trädgårdar, konstgjord sjö i stadens mitt och caféer där folk sippar på milkshakes med ett rött körsbär på toppen. Det känns som man kastats in i ett avsnitt av Desperate Houswifes.
Efter en välbehövlig kaffe fortsätter vi mot Tampa. GPSen är inställd på vårt favoritställe vad gäller hamburgare, Burgerfi. De godaste burgarna vi hittat, och deras lökringar som är större än själva hamburgaren.
Väl framme på Bradenton Beach blir det ett behövligt dopp i poolen och en kall IPA. Stannade och bunkrade några roliga sorters öl, lätt trodde jag....men det var inte helt enkelt att välja på Winery.....
Kvällen avslutades med en promenad på den närmsta piren där vi såg delfiner och fin pippi innan vi hittade en italiensk sylta som bjöd på pasta och sallad. I morgon hoppas vi på sol och strandhäng.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar