Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

onsdag 30 mars 2016

Shopping, crabcake och lite regn

Man brukar säga att svenskar gillar att prata väder men att prognoserna aldrig stämmer. Här pratar man inte så mycket väder men prognoserna stämmer otroligt bra. Vår lilla tant som jobbar i frukostmatsalen sa att klockan 11 ska det regna. Hon hade nästan rätt, 11.05 började det. Vi hann med en timma vid poolen sedan satsade vi på en shoppingdag. Vi åkte till En Premium Outlet utanför Bradenton. En Premium Outlet ser snarlika ut vart man än kommer. Ett hundratal butiker med amerikanska märken som ligger utomhus och med behändigt avstånd mellan affärerna. De största märkena har störst butiker, Adidas, Puma, Nike, Hillfiger M fl. regnet öste ner och åskan dundrade så det blev ett par timmar i affärerna. En hel del kassar följde med oss hem till hotellet.
Efter regn kommer som bekant solsken och när kvällen kom så fick vi se en riktigt fin solnedgång från restaurangen vi satt på. En riktigt bra restaurang, The Beach House där vi bland annat åt Crabcakes. Beachhouse ligger i princip på stranden och utsikten är som man säger här AWESOME.
Tillbaka på hotellet som förresten ser ut så här....
......så gjorde vi det bekvämt för oss och tittade på sista avsnittet av Parneviks - kändes rätt när man nu är i Florida.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar