Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

torsdag 31 mars 2016

Sista dagen vid Gulfkusten

Efter gårdagens lilla snedsteg i vädret var solen tillbaka idag. Ett par timmar på stranden, badande, poolhäng och bara slappa. Jag läste ut min bok Klas Östergrens Twist - över lag en riktigt bra bok, typisk Östergrensk. Aningen tycker man om hans böcker eller inte, jag gillar dem skarpt.

Vi fortsatte slappandet på eftermiddagen med en liten promenad till den närliggande piren, inga delfiner idag men väl en hel del pelikaner. Ett par timmar till vid poolen innan vi gick till stranden för att fotografera och bevittna solnedgången, tyvärr blev det lite molnigt även denna kväll lagom till solen skulle dyka ner i Mexikanska golfen. 
Nu har vi varit här i fem nätter och njutit av lugnet. I morgon drar vi mot detta lugns motsats - Miami Beach. Miami är den näst största staden i Florida efter Jacksonville med sina ca 500 000 invånare i staden men ser man till hela Miamiområdet som inkluderar bl a Fort Lauderdale mm så bor här knappt 6 miljoner människor. Det ska bli kul att återbesöka Miami, vi var här två nätter vid vårt första USA besök men nu har vi fyra nätter på Beachen och en natt I Fort Lauderdale innan vi drar mot kalla Norden igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar