Vallaskogen Linköping

Vallaskogen Linköping
Foto: Anders Pihl @creativeamor

torsdag 10 januari 2019

Kusten och tapas

Sista dagen innan vi flyger mot kalla norden igen. Vi tog en tur över den stora bron för att se på naturen längst kusten, det är ett mäktigt hav att se ut över Stilla Havet. Molnigt och lite dimmigt tyvärr men otroliga vågor slog mot land. Vi hade tänkt att besöka Point Bonita Lighthouse, den sista utposten innan havet öppnar sig men tyvärr var den stängd, endast öppen ett par timmar på söndagen och måndagar. Hade tänkt mig ett par mäktiga bilder på fyren och vågorna men så blev det inte. Denna bild har jag lånat från https://sf.funcheap.com/sunset-walk-point-bonita-lighthouse/

Efter lite fotografering av Golden Gate fortsatte vi över bron igen, tog Highway 1 längst kusten till Halfmoon Bay. Highway 1 är ett stycke amerikans historia och utsikten är ibland hänförande.
Lite inhandling av mat på vägen tillbaka och sedan chilla lite i lägenheten, packa och väga in väskorna. Vi hade en tanke på att äta på en fransk restaurang på vår egen matgata Cole Street men den var stängd idag. Fortsatte ner mot Hights och ett tapasställe som heter Chacha. Jättegoda rätter och prisvärt. En bra matavslutning på vår vistelse i San Fransisco. En härlig och lite annorlunda stad, charmig men också påfrestande med alla trasiga människor på gatorna. Nu ska vi sova en sista natt här innan vi jetlaggar oss vidare mot Sverige o Linköping via Frankfurt o Arlanda.
Bye USA ! We Will probably come back.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar