Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

söndag 15 april 2012

Förfrusen vårdröm och läckra klumpar

En helg med mycket blandat innehåll. Fredagen var vi på besök hos goda vänner, god mat, bastu och samkväm. Lite ruggigt ute så det var mysigt med bastu o tända ljus.
Lördag och sovmorgon. Välbehövligt. Gick en runda i trädgården, den börjar så smått att vakna efter vinterdvalan. Tyvärr har köldknäppen skadat vår Magnolia rätt rejält så vi får se hur dess blommor kommer att utvecklas, kanske blir ett Magnoliafrittt blomår. Rabarbern börjar titta fram och klematisbuskarna skjuter skott.

Därefter gick jag in och småstädade lite, upptäckte att det fanns ett hallgolv under alla skor och att vi äger en alldeles egen Conversaffär.
Familjen samlade i hop sig och tillsammans med två lånebarn for vi till Flygvapenmuseet. Kul och intressant. Kvällen blev det grillat - några saftiga entrecote med ett schysst italienskt rödvin. Mums !

Söndagen har ägnats åt trädgårdsarbete, kantgrävning och vårfix i allmänhet. Sedan grävde jag upp vårens små leriga guldklimpar - jordärtskockor.  Två stånd och det blev mycket, det ska bli en krämig soppa till kvällen med knaperstekt bacon och lite persilja på.
LPHFD söndagen 15:e april: Hon Är Så Söt med Bo Kaspers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar