Vallaskogen Linköping

Vallaskogen Linköping
Foto: Anders Pihl @creativeamor

fredag 18 maj 2012

Livet återvänder och svensk färskpotatis

En riktigt bra 40-årsfest i onsdags hos min gamla kursare. Cirka 45 personer, några bekanta som jag inte träffat på länge, en del nya bekantskaper och invigning av nya kostymen. Champagnen och snittar blev inledning, och det fanns MYCKET skumpa. Därefter buffé, goda ostar och sedan kaffe/tårta/avec. Husbilen stod parkerad 10 meter från festen och det blev många besök i husbilen. Man var ju inte sämre värd än att man bjöd på lite singelmalt till alla besökare samt att man själv tog en varje gång. Inte för att det saknades dryck på festen men det var trevligt. Eftersom vi bodde så nära och att man tar varje tillfälle till en bra fest så var vi med o stängde festen runt 04 på morgonen.
Dagen efter var lite mosig men det var det värt. Liten promenad och fotografering vid Skurusundet sedan hemfärd till Linkeboda. Skurusundet är vackert med fantastiska hus och bara ett stenkast ut till farleden där färjorna passerar förbi.



Idag har krafterna återvänt och en välbehövlig tvätt av husbilen och bilen, detta plus en vaxning gjorde att de båda blev som nya igen.
Idag smygstartade vi sommarmaten. Varmrökt lax, sparris, romsås och svensk färskpotatis - värt varenda krona.
LPHFD fredagen 18:e maj: Vem tror du att du är med bl a Bo Kaspers o Lisa Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar