Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

måndag 24 juli 2017

Bienvenue à ParisCharles De Gaulles flygplatsen tog emot oss med blåst och regn. Lite spännande att komma till en stad och ett land man hört så mycket om än bara besökt flyktigt. Landet vill säga, Paris har ingen av oss varit i.
Vi diskuterade hur vi skulle ta oss från CDG till hotellet, tåg/Metro eller taxi men till slut beslöt vi oss för Über - det funkade hur bra som helst och kostade lika mycket som om vi tagit kollektivtrafiken. Nu slapp vi att bära väskor och byta tåg o Metro tre gånger. Det ska vi prova fler gånger. Chauffören kunde inte ett spår engelska så samtalet under färden blev väl en smula avslaget.....
Väl framme vid vårt hotell, Hotel Scarlett, fick vi ett rum på nedre botten med en uteplats som var som en atriumgård och vid insyn till hotellets frukostmatsal.

Vi tog en liten promenad och handlade lite kvällsmat som vi intog på vår uteplats. Ute på närmsta gatan ligger det en mängd caféer, bistros, bagerier, kött o fruktaffärer. Vi kan till och med se Eiffeltornet från vårt hotell Om än i fjärran.

Ikväll får det bli tidig nattning, i morgon ska det vandras.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar