Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

fredag 3 januari 2014

Hård Rock och regn

Back to Universal. Våra biljetter till Universal var tredagars med möjlighet att hoppa mellan de olika parkerna. Idag var vi tillbaka. Varmt och fuktigt ute, ca 27 grader. Vi promenerade dit och såg ganska snart att det var färre folk än nyårsafton men vissa köer groteskt långa. Attraktionen Dumma Mig var redan när vi kom nästan 2 timmar - bara att glömma, vi kanske ger den en chans innan vi åker mot Fort Lauderdale i morgon. Vi köade istället deras nyaste attraktion, Transformers. En 3D i HD där man likt Spiderman sitter i vagnar som åker, roterar, rör sig åt alla håll allt medan man far igenom olika miljöer - läskigt verkligt. Man åker, flyger, faller och tumlar omkring bland massa transformers.
Vi var också med om en filminspelning, fick vara statister i en katastroffilm, sedan fick vi åka tunnelbana medan världen omkring oss rasade likt en jordbävning, vatten forsade in, det brann, lastbilar ramlade mot oss. Det var häftigt. 
Vi fortsatte med att medverka i Twister, en orkansimulering med flygande kor, massa vind och en riktig kalldusch. 
Därefter började regnet att komma, åskskurarna blev tätare. Vi passade på att se en parad med många av Universals karaktärer, vi satt tjugo minuter och väntade innan den började. Ett perfekt tillfälle att fotografera lite vanliga människor. Det är kul. Bifogar några smakprov.

Lunch/middag intogs på världens största Hard Rock Café, och ja det var stort. Smaskiga burgare hade de också. Resterande timmar var mycket regniga så det blev inte så mycket mer åkande idag. Idag är sista dagen i Orlando och vi ska åka ett par timmar söderut. De lovar kallare väder i Orlando i morgon så vi hoppas på lite varmare i Fort Lauderdale.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar