Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

lördag 4 januari 2014

Palm Beach, bilåkning och Walmart

Utcheckning från Holiday inn i Orlando och cirka 4 timmars bilkörning mot Fort Lauderdale. Vi har åkt vägen Orlando till Miami förut så vi valde en liten omväg. Rakt ut mot Cape Karneveral och sedan kustvägen mot FL. Vi gjorde ett lunchstopp i Jupiter som var riktigt lyckat. Därefter gjorde vi en avstickare til Palm Beach, mest för att dregla lite över villorna och bilarna - Palm Beach är lyxen personifierad. Vi såg dock inte till Jesper Parnevik eller Tiger Woods men däremot läskiga mängder lyxbilar och vräkiga hus. Vid ett rödljus sa jag "kolla Maseratin !". Anna svarade, vilken ? Det stod inte mindre än tre stycken runt omkring oss. "Vad du än gör, krocka inte här, det har vi aldrig råd med".

Sedan siktade vi på FL. Vi checkade in och skulle därefter kontakta conciergen för att vi skulle få vårt parkeringsbevis. Eftersom detta lägenhetsområde är ett timeshareställe så ville de givetvis boka in oss på informationsträffar och då ge oss en massa rabatter o gåvor. Vi stod på oss och hövdade att vi inte ville vara med på detta, något som mottogs gansk kyligt, vi fick heller inte ens ta del av informationspaketet - men vi fick en karta. Nåja, lägenheten är spatiös, två stora sovrum, ett stort vardagsrum med stort kök. Två badrum, varav ett med bubbelbadkar samt em. fin balkong med denna utsikt.
Rakt över gatan från där vi bor ligger ett stort Walmart. Billigt men ganska "coopforum/maxi/Willys"-igt. Vi hittade i alla fall vad vi behövde och lite till. Vem behöver inte kanelbulledeg på tub, bara att skiva! köra i ugnen och glasera - perfekt till frukosten. Vill man se lite trashiga människor så kan man med fördel besöka Walmart eller googla på Walmart personer.....man bara baxnar......
Själv har jag blivit ganska hostig, sitter på luftrören och kännt mig allmänt hängig så det var skönt att ha lägenhet, laga egen mat och sedan sjunka ner i soffa för ett avsnitt av På Spåret på SVT Play. Nu ligger en hel vecka framför oss och inga direkta planer, vi får se vad vi känner för o vad vädret vill. I morse när vi vaknade var det minst sagt kyligt i Orlando - ca 7 grader. Lågtrycket som orsakat snöstorm i stora delarn av USA har tryckt ned ända till Florida. Flygkaos råder, men det får vi hoppas har klingat av till nästa helg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar