Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

onsdag 1 januari 2014

Nyårsafton i Orlando

Lite konstigt känns det att fira nyår utomlands. Vakna o titta ut över palmer gör i alla fall inte inte vi varje nyår. Vi tog en promenad från vårt hotell till Universal Studios och Island of Adventure. Nu skulle vi fira nyår så länge vi orkade med att bara roa oss i parkerna. Vi höll i bra, och gick inte ut från parken förrens 12 timmar senare, kl 23. Vi hade åkt många saker som vi planerat och en del fick vi hoppa över pga för långa kötider. Den värsta var Dumma Mig som hade 2,5 timmars kö.....den åkte vi inte. Dagens absoluta höjdpunkt vad gäller attraktioner var Spiderman - helt otroligt 3D äventyr. Vi hade beställt bord på en irländsk restaurang på kvällen, bra o god mat även om miljön vara ganska stökig vad gäller volym! både prat och livemusik. 
Klockan 20 gick den årliga julparaden som sponsras av Macys av stapeln. Bara i USA kan ett sådant välregisserat spektakel locka så mycket människor. Kul men ack så pråligt och ytligt.
När vi staplade ut ur parken satte vi oss i slänten vid Citywalken och inväntade tolvslaget, vilade benen och tittade på fyrverkerierna. Nu blir vi inte svårsövda. Godnatt och ett riktigt gott nytt år !
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar