Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

lördag 11 januari 2014

Hejdå FL och sista poolhänget

Dags att lämna vår lägenhet som vi haft en vecka och spendera sista natten på ett hotell närmare flygplatsen. I morgon går flyget tidigt till Chicago, där har vi ett par timmar att spendera innan planet till Stockholm lyfter. Om tiderna hålls ska vi vara på svensk mark tidigt söndag morgon svensk tid (typ klockan 02 för oss). 
Idag besökte vi ett riktigt stort mall i norra Miami, Aventura. Det var av det mer exklusiva slaget men de stora varuhusen fanns givetvis representerade och vi gjorde några sista inköp. Jeans och Converse. I en del av köpcentrat fanns en tågbana uppbyggd. Jag är inte så imponerad av tågbanor men detta var så detaljerat och fint byggt att jag inte kunde låta bli att fota lite. Inte bara tågen rörde sig. Skidåkarna i backarna åkte, isbanans skrinnare åkte runt, ett nöjesfält med berg och dalbanor som fungerade. Till och med kunde man titta in i en liten affär och där inne fanns en liten minijärnväg uppbyggd - som fungerade.
Vi tog ett sista poolhäng i en varm pool, åt lite mat på hotellet och hade en skön sista kväll i Florida. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar