Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

tisdag 7 februari 2012

Försäkring och fotogrejer

Fick lite saker som jag skickat efter från Scandinavian Photo. Ruggigt bra service och utbud. Jag köpte även mitt senaste objektiv därifrån och båda gångerna har sakerna kommit dagen efter jag beställt dem - det är snabb service ! Jag köpte en liten fjärrutlösare till kameran samt en DVD kurs som Moderskeppet gett ut - den handlar om systemkameran och dess funktioner. Ska bli kul att sätta tänderna i.

Öppna ett brev från banken, det var en betalning som inte blivit genomförd, det brukar inte rendera några större problem men detta var bilförsäkringen på den nya Saaben - vi har alltså kört utan försäkring sedan i torsdags ! Idag kom alltså brevet.....Bara att tacka trafikguden att inget har hänt, det kunde ha blivit dyrt. Nu blir det väl "bara" en straffavgift för att ha kört utan försäkring.

LPHFD tisdagen 7:e februari: Husvagn med Galenskaparna och After Shave

1 kommentar:

  1. Tur att det inte hände något med bilen. Vi hade glömt att besikta vår bil en gång så när vi kom hem från semestern på en vecka upptäckte vi att vi kört över 100 mil på en vecka med en bil som det var körförbud på. Det är vid de tillfällena som man är extra glad att inget hänt....

    SvaraRadera