Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

måndag 29 oktober 2012

Sanibel Island - en ö av snäckor

Från vår balkong ser vi en ö som heter Sanibel och Captiva Island, den är känd för sina snäckor. Vi tog bilen och rattade dit på förmiddagen och det var verkligen en otrolig ö. Den är skyddad från exploatering, det finns mycket lyxiga hus och små hotell men gr man ner på stränderna finns ingen kommers eller uthyrning av solstolar eller parasoll - bara sand och mängder av snäckor.
Vi parkerade några hundra meter från stranden och gick ner. Vi undre om det fanns några spännande djur men såg bara en ödla och några fina fåglar. Vl tillbaka på parkeringen lästa vi skyltarna som stod där: Att mata alligatorerna är förbjudet och straffas med böter.......oups !
Vår väska var i alla fall fylld med vackra snäckor när vi lastade in oss i bilen igen.
På kvällen tog vi en tur på stranden för att fota lite i solnedgången, den är omtalad på Fort Myers Beach. Det blev några bra bilder och jag fick agera lite fotograf till ett av de många brudpar som vigs på stranden eller som bara är där för att ta bröllopskort.
Imorgon kommer några vänner på som också ska bo på Pink Shell Resort. De bor i Lambohov samt att U och jag är skolkamrater. Vi ses inte så ofta hemma så då passar vi på att ses i Florida istället ! Det ska bli mycket trevligt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar