Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

måndag 22 oktober 2012

Universal Studio och Island of Adventure

Sällan man blir riktigt imponerad men idag var en sådan dag. Den känslan kom när vi gick genom entrén till Universal Studios på morgonen. En mäktig känsla att se allt som man endast sett på bild och exteriörer från alla kända filmer.
Vi har åkt massor och inte sett mycket köer, tydligen är det lite lågsäsong och söndag/måndag är också lugna dagar. Vilket fantastiskt maskineri hela nöjesparken är, alltid hjälpsamma anställda, smarta lösningar för att få allt att löpa så smidigt som möjligt. Bara det första som möter oss, parkeringshuset och gångvägarna in till parken är gigantiska men väldigt genomtänkta. Vi har träffat Shrek i 4- d, åkt med Simpsons ( bland det värsta jag upplevt ), skjutet aliens ur MiB, varit i Hogsmead, handlat hos Olivander, blivit genomblöta på Adventura Islandvi köpte tvådagarspass med möjlighet att gå mellan parkerna.
Vi orkade i 9 timmar men vi har som sagt en dag kvar att spendera där.
Istället för att frekventera restaurangerna så hoppade vi in på en mycket bra mataffär där vi packade ihop färdigmat, köpte öl o vin som vi sedan festade på inne på hotellrummet. Nu sover alla, klockan är 21.20 ! I morgon blir det troligen Disney men nu ska jag vända på kudden. God Natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar