Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

tisdag 30 oktober 2012

Storm vs val

En ganska kall morgon mötte oss idag när vi drog bort dörrarna till vår stora balkong. Idag och i morgon ska temperaturen ligga på ca 22 grader för att sedan gå upp mot 28-29 igen. Vi samspråkade med ett affärsbiträde på Edison Mall, hon menade på fullt allvar att det var sååååå kallt ute och att de tjocka jackorna tagits fram på morgonen..... Vi gjorde ett litet besök på detta köpcentrum innan vi lade oss tillrätta vid poolen.
På eftermiddagen kom familjen Whiss till vårt hotell och det var mycket trevligt att se dem. Det blev bad och barnen har lekt av sig under ett par timmar. Kvällen ägnades åt Tacos och ett gott vin tillsammans med våra vänner.
För övrigt så sänder 20 av de 37 TV kanalerna direkt angående stormen Sandy. Den slår hårt mot östkusten i USA men har inte märkts av här på Floridas västkust. Den hemska stormen har helt tagit udden av den stora valspurten. Obama sitter på sitt tjänsterum och ser till att folk sköter sina uppgifter i katastrofens spår. Hade det varit utan storm torde han ha kyskt omkring i landet och värvat de sista rösterna inför valet den 6:e November. I morgon är vår sista dag i Fort Myers innan vi sk ha en transferdag för att åka till sydspetsen på USA och vara två dagar i Key West, dricka drinkar på Sloppy Joes och leta delfiner på dessa kustremsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar