Vallaskogen Linköping

Vallaskogen Linköping
Foto: Anders Pihl @creativeamor

tisdag 15 november 2011

Jobb och jalapenopizza

Första jobbdagen avklarad, mycket nytt, myckat att ta in och smälta. Alla verkar väldigt öppna och trevliga, lite som man har hört om USA. Ska bli intressant att se hur veckan utvecklar sig. Det var många informella möten runt om på kontoret och ett mer strukturerat. Efter lunch började verkligen tröttheten att sätta in men vi bet ihop och stannade till 17 på kontoret. Därefter en promenad i det ljumma o sköna klimatet - som en riktigt varm sommarkväll i Sverige. Vi tog en tur med en bilen och ställde in GPSen på närmasdte mall. Det visade sig dock inte var världens flashigaste mall - typ en samling affärer likr järnaffär, Plantagen och några billghetsklädaffärer. SEARS var det enda jag kände igen och vi fick ett hum om priserna på kläder, t ex 230 SEK för ett par Levis jeans. Helt OK !



Eftersom vi var så trötta blev det middag på hotellet, en kalasgod pizza med mycket jalapeno -sååååååååå stark och såååååååå mycket mat.



Efter lite jobbsnack och förberedelser inför tidag så somnade jag ovaggad vid 22 och sov nästa 8 timmar. Avslutar med en liten nattbild över Richardson.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar