Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

fredag 25 november 2011

På spåret och paket

En efterlängtad fredag har kommit, lite trött fortfarande efter resan och det var skönt att lämna jobbet lite tidigare, skulle följa med stora tjejen till tandläkaren. Tyvärr saknades det anlag till en tand och framtänderna sitter så tätt o snett att det troliga är att behöva ta bort två tänder o sedan inleda tandreglering - bara att ställ in sig på en snygg tandställning.

Vi har slagit in paket för i morgon ska vi fira att jag o min fru varit föräldrar i 10 år, undrar vad vi får i present av barnen......10 år - man får en viss distans till sin egen ålder och lite klyschigt så går åren bara fortare. Vår lilla tjej ska fylla 10 år - grattis i förskott ! Det är också dagen då min lilla mormor skulle fyllt 95 om hon varit i livet. Vi får ha henne i ett ljust minne och tänka på att hon fick en bra 85-årspresent för 10 år sedan - ett barnbarnsbarn.Det märks också att barnen blir äldre, önskematen till i morgon kväll består av gubbröra till förrätt och Wallenbergare till varmrätt - borta är tacos,korv, köttbullar o lasagne. Fast det är jag inte ledsen för.

LPHFD fredagen 25:e november: Bobby Jean med Bruce Springsteen

1 kommentar:

  1. Känner igen ”sitter så tätt o snett att det troliga är att behöva ta bort två tänder o sedan inleda tandreglering”, ligger måhända i de Larssonska generna!

    Glad att farmor hann få en så fin present, hälsa 10-åringen från oss alla

    SvaraRadera