Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

onsdag 16 november 2011

Jul och kubsystem

Fullspäckad dag på kontoret med många möten. En liten lunchpromenad i den 27 gradiga värmen blev det i all fall - och det var vi ganska ensamma om. Det var inte en människa ute i omgivningarna. Idag bojkottade jag det som kallas kaffe på kontoret, det är ett rävgift utan dess motstycke. Går man ut i matsalen så har Starbucks en liten filial. En schysst stor latte för 3 dollar var väl investerade pengar. Kontoret ser för övrigt ut som jag tänkt emig ett amerikanskt kontor - dvs kubsystem, cubicles. Alla har sitt lilla opersonliga krypin och vissa har ett litet tälttak på sin kub inte så mycket för att få det privat utan hindra värme o solsken från takfönstren.

Efter jobbet letade vi upp en större mall än misslyckandet igår. Mallen heter Willow Bend och ligger i Plano. Det var ett medelstort mall med mycket julstämning. Det blev några Tommy Hilfiger pikéer inhandlade.


Det är svårt att köra bil i Dallas, mycket beroende på en urusel GPS. Dock har vi lyckats ta oss till de ställen vi tänkt att åka till fast kanske inte alltid kortaste vägen. Måste bifoga bild på nummerplåtarna i Dallas - de är ju faktiskt lite snyggare än de svenska registreringsskyltarna.
I morgon är det möten inplanerade på kontoret i Plano och på kvällen ska vi gå på konsert med Sting - det ser jag fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar