Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

onsdag 30 november 2011

Mathandling och akvareller

Logistiklösningarna flödar på. Jag blir skjutsad till mataffären, frun skjutsar yngsta dottern till pianospelning, jag tokhandlar, frun lyssnar på tre små tjejer som alla har bjällerklang i läxa. Handlingen avslutas, blir upphämtad vid affären, hem o packa upp. Surfar lite efter ny bil....verkstaden pekade ett gäng felaktigheter med bilden. Underhållslagar för 800:-, en ordentlig lagning ska gå på ca 7000:-, lägg därtill lite andra skavanker samt en AC som inte fungerar så har vi snart bekostat en nyare o fräschare bil.

Nu tog jag fram mina akvarellfärger för att börja skissa på två tavlor, den ena en tänkt julklapp och den andra ett beställningsarbete som ska vara klart strax innan jul. Det var ganska många månader sedan jag hade akvarellfärgerna framme, har målat en del i olja och det är ganska väsensskilt. Det märks att man lägger av sig men det var kul att börja teckna/måla lite i alla fall.
LPHFD onsdag 30:e november: Vad Har Du Under Blusen Rut med Streaplers

3 kommentarer:

  1. Har du några goa tavlor att visa upp?

    SvaraRadera
  2. Ja du Olle, i jämförelse med dina karikatyrer som du har på din blogg så känns det som jag hamnar lite i skuggan men o andra sidan har jag det inte som yrke:-) Det finns några exempel i ett tidigare inlägg: http://bloggaarrow.blogspot.com/2011/11/tankar-om-bloggar.html

    SvaraRadera
  3. Jamen titta, det är ju klockers! Önskar att jag själv hade tålamod att måla akvarell, för att inte tala om olja:-.

    SvaraRadera