Vallaskogen Linköping

Vallaskogen Linköping
Foto: Anders Pihl @creativeamor

måndag 26 december 2011

Mätt och julnöjd

Tre dagar med julfirande känns som ganska lagom. Idag är jag dock stoppmätt efter en stadig kalkonmiddag med efterföljande ostkaka och fika. Hjälpte inte med långpromenad. Annars har det varit en skön julhelg med nöjda barn, mycket julklappar och god mat.
Traditionen vi börjat med på juldagen fortsatte, julmat samt kräftor med goda vänner. Gott och behövligt avbrott i julmatsstoppningen. Vi hade paketrace och den blev lyckad, hetsig och högljud. Här kommer en bild från julafton, en från juldagen då vi provade Linköpingsspelet som inte var uppackat ur sin kartong trots att jag fick det förra året. Det var dock ingen höjdare, ett Monopol-ripoff fast långsammare och tråkigare. Sista bilden är taveluppdraget som nu kan avslöjas. Uppdraget var en gåva till avgående rektor på Skäggetorpsskolan som skulle få en akvarell av den vackra (!) skolingången. Det går att se att det är entrén på skolan och vad jag har hört blev hon glad för tavlan.



LPHFD måndag 26:e december: What Are Words med Chris Medina - dottern har lärt sig den på piano och det har vi fått höra på syntens alla instrumentval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar