Tower Bridge London

Tower Bridge London
Foto: Anders Pihl @creativeamor

torsdag 8 december 2011

Samtal och presentköp

Fullspäckad dag igen. Utvecklingssamtal med båda barnen. Först den äldsta där hon för första gången höll samtalet själv, spännande. Hon presenterade alla ämnen, gick igenom vad de gjort samt föredrog vad lärarna lämnat för bedömningar på henne - intressant och kul att få ta del av hennes arbete ur hennes eget perspektiv.
Därefter var det den minsta tjejens tur - det var så mycket beröm av henne så jag nästan rodnade men blev givetvis otroligt stolt.

Sedan följde en kompis med hem från fritids, matlagning och sedan skjutsade vi frun till vattengympa. Nu var det dags att handla födelsedagspresenter till den tränande frun - hon fyller på måndag. Dock ska jag inte avslja vad hon får, det kan ju hända att hon läser dessa rader.
I morgon är det fredag, då sak barnen skjutsas till mormor. Den vuxna delen av familjen ska till Stockholm över helgen tillsammans med goda vänner. Hoppas på en skön helg med shopping, cafébesök, god mat och kanske ett besök på Fotografiska museet. Restaurangbesök är bokat och det ska bli kött på Griffins. Rapport och bilder kommer.

LPHFD torsdag 8:e december: The Girl From Ipanema med Amy Winehouse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar